gressvik-torg

Nå senker vi beløpet på forskuddsbetalingen i en begrenset periode til kun 100.000,-

Forskudd nå 100.000,- // 13.02.24

Vi ønsker å legge til rette for at du skal oppleve en økonomisk trygghet og forutsigbarhet når du kjøper en ny leilighet på Gressvik Torg. Vi er klar over at mange opplever forskuddsbetalingen som en stor investering, som binder opp penger i lang tid fram til den planlagte innflyttingen høsten 2025.

Derfor tilbyr vi nå i en begrenset periode, et fast forskudd på kun kr 100.000,- ved kontraktsinngåelse, når du kjøper leilighet på Gressvik Torg. Dette er uavhengig av størrelse og pris på leiligheten (forskuddet utgjør vanligvis 10 % av kjøpesummen). Følg gjeldende prisliste og kontakt megler for mer informasjon.

Illustrasjon av leilighet B304 - Interiørkonsept Varm TidløsIllustrasjon av leilighet B304 - Interiørkonsept Varm Tidløs


Her er noen grunner til at det er smart å kjøpe nytt:

Ved kjøp av ny leilighet får du lavere kjøpsomkostninger. Dokumentavgiften til staten er nemlig bare 2,5 % av den delen av tomteverdien som din leilighet utgjør. Dette gir deg en betraktelig lavere kostnad enn ved kjøp av brukt bolig.

Det er også trygt å kjøpe bolig til fast pris, da du vet prisen på forhånd og slipper stressende budrunder. Siden du kjøper din nye leilighet 1-2 år før ferdigstillelse, kan du potensielt også oppleve en verdiøkning på leiligheten allerede før overtagelse.

Husk at du har 5 års reklamasjonsrett når du kjøper en ny bolig, som sikrer deg utbedring av eventuelle feil eller mangler. Vi vil i tillegg gjennomføre en befaring sammen med deg ett år etter overtakelse av leiligheten, for å kontrollere at alt er i orden.

Ønsker du gode råd i forbindelse med kjøpsprosessen?

Kjøp og salg av bolig er en stor beslutning, og vi er klar over at det trege boligmarkedet fører til ekstra usikkerhet. Våre erfarne meglere har lokal kjennskap til markedet og kan svare på spørsmål om det du skulle lure på. I tillegg til gode råd i forbindelse med kjøpsprosessen, bistår vi gjerne også med verdivurdering og salg av din eksisterende bolig.

Kontakt en av våre meglere!

Illustrasjon av leilighet A306 - interiørkonsept Varm TidløsIllustrasjon av leilighet A306 - interiørkonsept Varm Tidløs
youtube_video_preview