gressvik-torg

Et levende bydelssentrum

Utvidelsen av Gressvik Torg gir hele nabolaget et løft

Et levende bydelssentrum

Utvidelsen av Gressvik Torg gir hele nabolaget et løft


Fremtidsrettede boliger og alt du trenger i byens triveligste nabolag

Prosjektet blir en utvidelse av eksisterende Gressvik Torg, hvor det vil oppføres tre nye bygg på tomten hvor blant annet Coop Extra ligger i dag. Her kommer det et næringsbygg langs Storveien og to boligbygg som ligger skjermet innenfor. 

Prosjektet omfatter totalt 65 helt nye leiligheter i varierende størrelse. Her finner du en god miks av flotte studioleiligheter med dobbel takhøyde og mesanin, arealeffektive 2-roms, romslige 3- og 4-roms, samt fantastiske toppleiligheter med store takterrasser. 

Det er god standard på boligene, med solide materialvalg og ekstra god takhøyde. Det blir lekre kjøkken med integrerte hvitevarer og delikate flislagte bad. Du kan velge mellom to flotte interiørkonsepter, og for deg som kjøper tidlig er det mulig å gjøre egne tilpasninger på boligen før den blir ferdigstilt. Her får du blant annet enstavs eikeparkett, vannbåren gulvarme og bredbånd med mulighet for smarte hjem-løsninger. I tillegg vil hver bolig ha minimum én privat balkong eller terrasse, ekstern sportsbod og mulighet for p-plass i garasjekjelleren. 

De to boligbyggene rammer inn beboernes fellesarealer i en privat bolighage mot Løkkeveien i øst. Bolighagen vil sammen med to felles takterrasser på toppen av byggene fungere som hyggelige og rolige utearealer for beboerne på Gressvik Torg. Her vil det være gode muligheter både for avkobling og sosialt samvær med naboer og venner.

I gateplan kommer et nytt handlesenter med dagligvareforretning, bakeri og andre butikker. Den nye handelsvirksomheten går i en handlegate fra nord til syd og møter eksisterende handel på et nytt sentralt torg ved Odins Kro. Dette blir en sentral møteplass for innbyggerne på Gressvik, samtidig som torget skaper mulighet for konserter og andre arrangementer. Slik skaper vi et levende bydelssentrum på Gressvik, som hele nabolaget vil få glede av.


Velkommen til Gressvik Torg! Vi har strukket oss lang for å skape et godt sted å bo og leve, midt i hjertet av Gressvik.

Prosjektstatus

 • Planlegging

  2022

 • Salget er i gang

  Høsten 2022

 • Byggestart vedtatt

  Juni 2023

 • Planlagt innflytting

  Høsten 2025

OM UTBYGGER

Fredriksborg har røtter tilbake til 1946. Det hele startet med en frukt- og grønnsaksbutikk i Glemmengata 4 i Fredrikstad. Frukt og grønnsaker ble etter hvert byttet ut med eiendom, og Fredrikstad har hele tiden vært i sentrum av vår historie, hjerte og sjel.

ARKITEKTENS VISJON

Med Gressvik Torg ønsker vi å skape et sted for mennesker. Et sted hvor man kan møtes, og hvor man kan leve og bo. Et sted hvor mennesker trives.

BILDEGALLERI

Se illustrasjoner for vår visjon av nye Gressvik Torg