gressvik-torg

Vi ønsker å gi hele nabolaget et løft

OM UTBYGGER  //  05.07.22

På Gressvik Torg har målet vært å skape et levende bydelssentrum og et godt nabolag. Gressvik er i dag en av få bydeler i Fredrikstad som fortsatt har et fungerende sentrum, med butikker og tjenestetilbud. Dette ønsker vi å bygge videre på og styrke.

Illustrasjon. Endringer kan forekommeIllustrasjon. Endringer kan forekomme


Siden vi først kjøpte den gamle Coop-butikken i 2017, og slo oss sammen med vår partner Grydeland Eiendom, har vi jobbet med å utvikle prosjektet. Vi har vridd og vendt, endret og justert. Sammen med dyktige fagfolk har vi har terpet på detaljene, og vi har snudd hver eneste stein for å finne ut av hvordan vi kan styrke et trivelig og bærekraftig bydelssentrum på Gressvik. Vi ønsker å skape en møteplass som gir hele nabolaget et løft.


Boligene har hele tiden vært sentralt i utviklingen av nye Gressvik Torg.

Vårt mål har vært å skape leiligheter det er godt å bo i. Enten du er førstegangskjøper eller flytter fra en enebolig. Vi har lagt inn ekstra god takhøyde for å skape leiligheter som er lyse og luftige. Det er valgt solide materialer både utvendig og innvendig, og vi har utviklet planløsninger med omtanke slik at leilighetene skal være lette å innrede. Alt for å legge best mulig til rette for å skape et hjem. Kort oppsummert har vi lagt oss i selen for å skape et godt hjem, midt i hjertet av Gressvik.

Fredriksborg har røtter tilbake til 1946. Det hele startet med en frukt- og grønnsaksbutikk i Glemmengata 4 i Fredrikstad. Frukt og grønnsaker ble etter hvert byttet ut med eiendom, og Fredrikstad har hele tiden vært i sentrum av vår historie, hjerte og sjel. 


I dag er vi en av Østfolds største private eiendomsbesittere, med en næringsportefølje på over 130 000 m2 fordelt på over 30 bygg. Med årene har vi også beveget oss inn mot boliger og vi har flere spennende boligprosjekter på trappene, både i Fredrikstad og utenfor. 

Felles for prosjektene våre er kvalitet. Uansett hva vi bygger, ønsker vi å gjøre det skikkelig. Vi mener selv at vi bryr oss om detaljene, og vi gir oss ikke før det er bra nok. Vi kaller det å ha kjærlighet til prosjektet.


Morten Fredriksen

Adm. direktør
Fredriksborg AS