gressvik-torg

Lekre 3-romsleiligheter med sørvestvendt beliggenhet og gode solforhold.

LEILIGHETER I FOKUS  // 16.10.23

I denne artikkelen presenterer vi noen av våre flotte 3-romsleiligheter som fortsatt er tilgjengelig for salg. Felles for de fire leilighetene er at samtlige er hjørne-/endeleiligheter med en attraktiv sørvestvendt beliggenhet og gode solforhold. Leilighetene har mange fine kvaliteter som store uteplasser og god takhøyde.

IllustrasjonsbildeIllustrasjonsbilde


Vi har lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard i leilighetene på Gressvik Torg. Bokvaliteten er særlig ivaretatt gjennom fokus på gode leilighetsplaner, rause private uteplasser, samt utnyttelsen av tomtens sentrale beliggenhet og gode solforhold. Ekstra god takhøyde skaper romfølelse, og med store vindusflater i flere retninger utnyttes de gode lysforholdene. Alt for å legge best mulig til rette for å skape et godt og funksjonelt hjem. 

Nedenfor følger planløsninger og beskrivelse av leilighetene. Ta gjerne kontakt med megler, om du har spørsmål eller ønsker å høre mer om noen av disse lekre leilighetene.

A200: Romslig 3-roms endeleilighet med balkong og markterrasse

Dette er en godt planlagt 3-roms endeleilighet på 76,5 m2 i 2. etg. til Ager-bygget. Den har egen inngang fra den private uteplassen i gårdsrommet. Via en gang fra entréen er det adkomst til de to soverommene, samt badet og en bod med opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverommet har godt med lagringsplass og vinduer i to retninger. Gangen fører videre til en romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater både mot sør og vest. Her er det skyvedør ut til en stor vestvendt balkong som henvender seg ut mot handlegaten nedenfor. Dette er en romslig leilighet som oppleves veldig lys og luftig – takket være vindusflater i tre retninger, og en generøs takhøyde på hele 280 cm.

Se leilighet A200 i boligvelgeren


A300: Omfangsrik 3-roms endeleilighet med egen inngang

Dette er en romslig 3-roms endeleilighet på hele 103,3 m2 i 3. etg. til Ager-bygget, med egen inngang fra gårdsrommet. Entré i 2. etg. med en trapp som fører opp til en meget romslig kjøkken-/stueløsning, med kjøkkenøy og store vindusflater både mot sør og vest. Her er det skyvedør ut til en stor vestvendt balkong ut mot handlegaten nedenfor. Fra stuen kommer man videre til en gang med adkomst til badet og de to soverommene. Det store hovedsoverommet henvender seg mot det rolige gårdsrommet, og har et privat bad og godt med garderobeplass. Dette er en omfangsrik leilighet som oppleves veldig lys og luftig, takket være store vindusflater i tre retninger.

Se leilighet A300 i boligvelgeren


B200/300: Lekker 3-roms hjørneleilighet med to balkonger

Dette er en romslig 3-roms hjørneleilighet på 75,7 m2 i henholdsvis 2. og 3. etg. til Julius-bygget. Med sin sørvestvendte beliggenhet har den meget gode solforhold. Via en romslig entré er det adkomst til badet og et av soverommene. En dør fører videre til hovedsoverommet som har godt med garderobeplass og utgang til en sørvendt balkong, samt til en stor kjøkken-/stueløsning i vinkel. Her er det godt med plass til både stue og spisegruppe, og skyvedør ut til en stor vestvendt balkong. Bak kjøkkenet ligger en praktisk bod for ekstra oppbevaring. Dette er en lekker leilighet som, med sine store vindusflater både mot sør og vest, oppleves veldig lys og luftig. Leilighet B200 har i tillegg en meget generøs takhøyde på hele 280 cm (250 cm i B300).

Se leilighet B200 i boligvelgeren
Se leilighet B300 i boligvelgeren

Er du interessert i en av de nye leilighetene, og ønsker mer informasjon? Kontakt en av våre meglere!