gressvik-torg

Gratis båtplass til beboerne på Gressvik Torg!

Onsøy båthavn // 14.05.24

Vi har en gledelig nyhet å dele med dere som har kjøpt eller planlegger å kjøpe leilighet på Gressvik Torg. Vi har inngått avtale med Onsøy Båthavn på Ålekilene, og tilbyr nå våre beboere gratis båtplass i to sesonger.

Onsøy båthavn - kun få minutter fra Gressvik TorgOnsøy båthavn - kun få minutter fra Gressvik Torg


Med Gressvik Torg sin flotte beliggenhet ved munningen av Vesterelva, en kort båttur videre ut til den vakre Onsøy- og Hvalerskjærgården, ønsker vi å tilby våre beboere en båtplass i nærheten av sin nye bolig.

Avtalen med Onsøy Båthavn sikrer alle våre beboere muligheten til å leie en plass, og vi spanderer de to første båtsesongene etter innflytting (2026 og 2027). Du kan selvsagt beholde plassen ved å selv leie den videre.

Det er to kriterier som gjelder for å få tilgang til båtplass:

  • Båten må tilhøre deg som eier og bor i leilighet på Gressvik Torg
  • Båtplassen gjelder for båter med en lengde opp til 25 fot

 

Flott beliggenhet ved Ålekilene

Onsøy Båthavn har en flott beliggenhet ved fergeleiet på Ålekilene, 3 minutters biltur fra Gressvik Torg. Velger du en sjarmerende sykkeltur tar det bare noen få minutter ekstra, og med byfergen er båten din et kort stopp unna fra Gressvik Brygge.
 

Lunt og godt beskyttet

Båthavnen ligger lunt og beskyttet, og det er god adkomst med gratis parkering for én bil. Leieavtalen gjelder for sommerplass, men det er ikke noe krav om at båten må tas opp om vinteren (men det anbefales).

Din båt vil være godt beskyttet da bryggene er inngjerdet og har port med kodelås. Båthavnen er også bevoktet av vaktselskap, og i tillegg gjennomføres det jevnlige inspeksjonsrunder.

Ta kontakt på e-post om du har kjøpt, eller planlegger å kjøpe, leilighet på Gressvik Torg og er interessert i båtplass.

youtube_video_preview