gressvik-torg

Kun tre toppleiligheter igjen

LEILIGHET MED TAKTERRASSE // 14.03.23

Leilighetene i de øverste boligetasjene på Gressvik Torg kommer med store private takterrasser som byr på svært gode solforhold og en flott utsikt utover Gressvik.

Leilighet A501Leilighet A501

Nå har vi kun tre igjen av disse lekre toppleilighetene, som alle har lyse og luftige planløsninger og en takterrasse på over 50 m2. Den ekstra gode takhøyden skaper romfølelse, og med store vindusflater i flere retninger utnyttes de gode lysforholdene.

Du kan velge mellom to delikate interiørkonsepter, og det er valgt solide materialer både utvendig og innvendig. Vi har utviklet planløsninger med omtanke slik at leilighetene skal være lette å innrede. Alt for å legge best mulig til rette for å skape et hjem – på Gressviks tak.


A501

En lekker 3-roms toppleilighet på 91,9 m2 i 5. etasje til Ager-bygget. Stor kjøkken-/stueavdeling som har adkomst til både balkong mot handlegaten og en stor sørvestvendt takterrasse. Soveavdeling mot nord.

Se leilighet A501 i boligvelgeren


B402

En stor 3-roms toppleilighet på 87,2 m2 i 4. etasje til Julius-bygget. Delvis åpen kjøkken-/stueløsning hvor det fra kjøkkenet er skyvedør ut til en stor vestvendt takterrasse. Soveavdeling mot øst.

Se leilighet B402 i boligvelgeren


B404

En omfangsrik 3-roms toppleilighet på hele 99,4 m2 i 4. etasje til Julius-bygget. Stor kjøkken-/stueavdeling med kjøkkenøy og adkomst til stor østvendt takterrasse. Hovedsoverom med eget toalett og utgang til vestvendt balkong.

Se leilighet B404 i boligvelgeren