gressvik-torg

Slik blir leilighetene på Gressvik Torg

INTERIØRKONSEPTER // 06.09.22

Vi er stolte av å skape et levende bydelssentrum på Gressvik, som hele nabolaget vil få glede av. Men, for deg som kjøper er det jo selve boligen som vil bli ditt nye hjem. Derfor har boligene hele tiden vært i sentrum i utviklingen av nye Gressvik Torg.


Bokvaliteten er særlig ivaretatt gjennom fokus på gode leilighetsplaner, rause private uteplasser, samt utnyttelsen av tomtens sentrale beliggenhet og gode solforhold. Den ekstra gode takhøyden skaper romfølelse, og med store vindusflater utnyttes de gode lysforholdene.


Velg mellom to interiørkonsepter

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne en stil som gir din nye bolig et personlig og helhetlig uttrykk. Som kjøper kan du derfor kostnadsfritt velge mellom to forskjellige interiørkonsepter; ”Varm tidløs” og ”Grønn harmoni”. Fargene og produktene som er valgt i de to interiørkonseptene er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk i boligene. Man skal kunne gå fra rom til rom og merke at interiøret har en tydelig rød tråd. Det vil også være mulig å gjøre personlige tilpasninger i tilvalgsprosessen.

Se planløsningene for de flotte boligene

Vi har lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard i boligene. Det er valgt solide materialer både utvendig og innvendig, og vi har utviklet planløsninger med omtanke slik at leilighetene skal være lette å innrede. Alt for å legge best mulig til rette for å skape et godt og funksjonelt hjem.

Her følger planløsninger og interiørbilder til noen av de flotte boligene på Gressvik Torg: 


B304: Romslig 2-romsleilighet med balkong

Dette er en romslig 2-romsleilighet på 63,1 m2 i 3. etg. til Julius-bygget. Entréen har god lagringsplass og adkomst til en praktisk bod, samt et bad med opplegg for vaskemaskin. En dør fører videre inn til en lys og åpen kjøkken-/stueløsning med store vindusflater mot nord og øst. Fra stuen er det adkomst til en østvendt balkong. Innenfor stuen ligger et romslig soverom, som har godt med garderobeplass og vindu ut mot balkongen.

B304: Lys og åpen kjøkken-/stueløsning, her fremstilt med interiørkonseptet «Varm tidløs». Den generøse takhøyden på 280 cm skaper god romfølelse.B304: Lys og åpen kjøkken-/stueløsning, her fremstilt med interiørkonseptet «Varm tidløs». Den generøse takhøyden på 280 cm skaper god romfølelse.


B101: 3-roms studioleilighet med dobbel takhøyde

Dette er en stor og lekker 3-roms studioleilighet på hele 124,8 m2 i 1. etg. til Julius-bygget. Den lyse og luftige kjøkken-/stueløsningen har en takhøyde på hele 480 cm og utgang til en stor sørvendt markterrasse. Innenfor stuen ligger to soverom og en gang med god lagringsplass og adkomst til en praktisk bod og et stort bad med opplegg for vaskemaskin. Fra stuen er det trapp opp til et hems med stor stue i vinkel og en ekstra bod.

B101: Lekker kjøkken-/stueløsning med store glassdører ut til den sørvendte markterrassen, her fremstilt med interiørkonseptet «Grønn harmoni». Den doble takhøyden gir svært gode lysforhold og skaper romfølelse.B101: Lekker kjøkken-/stueløsning med store glassdører ut til den sørvendte markterrassen, her fremstilt med interiørkonseptet «Grønn harmoni». Den doble takhøyden gir svært gode lysforhold og skaper romfølelse.


A401 – Lekker 3-roms med både balkong og terrasse

Dette er en lekker 3-roms hjørneleilighet på 76,4 m2 i 4. etg. til Ager-bygget. Fra den romslige entréen er det adkomst til bad med opplegg for vaskemaskin og de to soverommene. Hovedsoverommet har godt med lagringsplass og walk-in closet. En dør fra entréen fører videre til en kjøkken-/stueløsning med kjøkkenøy og store vindusflater både mot sør og øst. Her er det adkomst til både en stor sørvendt takterrasse og en østvendt balkong.

A401: Den lekre kjøkken-/stueløsningen sett fra den sørvendte takterrassen, her fremstilt med interiørkonseptet «Grønn harmoni». Fra stuen er det skyvedører ut til balkongen.A401: Den lekre kjøkken-/stueløsningen sett fra den sørvendte takterrassen, her fremstilt med interiørkonseptet «Grønn harmoni». Fra stuen er det skyvedører ut til balkongen.


A501 – 5-roms toppleilighet med enorm takterrasse

Dette er en meget lekker og enorm 5-roms toppleilighet på hele 184,8 m2 i 5. etg. til Ager-bygget. Entréen har gjestetoalett og adkomst til soveavdeling mot vest, og oppholdsrom mot øst og sør.  Soveavdelingen har tre soverom og to bad, hvor hovedsoverommet har eget bad, walk-in closet og utgang til en vestvendt balkong. Den store spisestue-/kjøkkenavdelingen har store vindusflater mot øst og sør, og et separat vaskerom mot nord. Mot sør er det adkomst til en enorm sørvendt takterrasse, samt til de to stuene i rekke.

A501: Den omfangsrike spisestue-/kjøkkenavdelingen sett fra øst, her fremstilt med interiørkonseptet «Varm tidløs». Til venstre i bildet ser du utgangen til den enorme sørvendte takterrassen. A501: Den omfangsrike spisestue-/kjøkkenavdelingen sett fra øst, her fremstilt med interiørkonseptet «Varm tidløs». Til venstre i bildet ser du utgangen til den enorme sørvendte takterrassen.


A200 – Omfangsrikt 6-roms rekkehus over to etasjer

Omfangsrikt 6-roms enderekkehus på hele 178,5 m2 i 2. og 3. etg. til Ager-bygget. Entré med god lagringsplass og adkomst til bad. En dør fører videre inn til en kjøkken-/stueløsning med store vindusflater i tre retninger. Kjøkkenet har en stor kjøkkenøy og adkomst til bod under trappen og et separat vaskerom. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong, og fra spisestuen er det utgang til markterrassen i gårdsrommet. I boligens 2. plan finner du fire soverom, bad og TV-stue. Hovedsoverommet har walk-in closet.

A200: Den store kjøkken-/stueløsningen i 1. plan, sett fra den vestvendte balkongen. Her fremstilt med interiørkonseptet «Grønn harmoni».A200: Den store kjøkken-/stueløsningen i 1. plan, sett fra den vestvendte balkongen. Her fremstilt med interiørkonseptet «Grønn harmoni».