gressvik-torg

Velkommen til informasjonsmøte om nye Gressvik Torg på Paviljongen tirsdag 9. mai kl. 18:00.

INFORMASJONSMØTE // 28.04.23

Nabo, næringsdrivende, på jakt etter ny bolig? Vi inviterer alle som ønsker å høre om utviklingen av nye Gressvik Torg til en hyggelig kveld på Paviljongen i Storveien 69A, tirsdag 9. mai kl. 18.00. Her gis det informasjon og statusoppdatering om utvidelsen av Gressvik Torg. Ambisjonen er at prosjektet skal gi hele nabolaget et løft, og vi håper derfor at dere ønsker å bidra med gode innspill.

Du vil få treffe utbygger, entreprenør og megler, samt kanskje også kommende naboer på nye Gressvik Torg. Vi får også besøk av Gressviks egen lokalhistoriker Pål Olsen Møklegård som kommer og forteller om Gressviks historie. Det blir lett servering med kaffe og kaker fra Christensen Bakeri og Konditori.


Program

INFORMASJON OG STATUS
Utbygger Fredriksborg Eiendom forteller om ambisjonene med prosjektet og gir en statusoppdatering på fremdriften. Entreprenør Ove Skår forteller om den kommende byggeprosessen.

FOREDRAG
Lokalhistoriker Pål Olsen Møklegård kommer og forteller om Gressviks historie.

ÅPEN DISKUSJON
Hvordan kan vi gjøre Gressvik Torg enda bedre? Vi ønsker å få innspill fra lokalsamfunnet, og vil gjerne høre deres meninger.

Velkommen!