gressvik-torg

Nyt utsikten fra de felles takterrassene

RIKELIG MED UTEAREALER // 13.03.23

De to takterrassene på toppen av Ager- og Julius-byggene byr på en flott utsikt mot Kråkerøy og innseilingen til Fredrikstad. Her kan du koble av alene i solen eller ha det hyggelig sammen med naboer og venner.

youtube_video_preview


En av fordelene med å bo på Gressvik Torg er at du får mulighet til å komme opp i høyden, noe som sikrer gode solforhold og et hyggelig utsyn over nabolaget. I tillegg til din private balkong eller terrasse, har du som beboer ubegrenset tilgang til de to store og flotte takterrassene som ligger i toppetasjen til byggene. Begge takterrassene er fellesareal for alle boligkjøpere, uavhengig av hvilket bygg man kjøper i.

Her vil det være gode muligheter både for avkobling og hyggelig samvær med naboer og venner. Kanskje ønsker du å dyrke egne grønnsaker eller nyte middagen ute? På takterrassene finner du både vegetasjon, pergola og drivhus, samt egne soner for sosiale sammenkomster og avkobling.

Rikelig med utearealer

Bolighagen mellom Ager og Julius er løftet opp én etasje over bygulvet for å skape en hyggelig sfære for beboerne. Dette blir et flott uteområde som sammen takterrassene vil fungere som hyggelige og rolige utearealer for beboerne på Gressvik Torg. I tillegg vil hver bolig ha minimum én privat balkong eller terrasse. Boligene vil også ha lyse og luftige planløsninger, hvor mesteparten vil få vinduer i flere retninger.

 Ønsker du en leilighet med privat takterrasse som kan by på tilsvarende utsikt og solforhold som de felles takterrassene? Les om våre toppleiligheter her.