gressvik-torg

Nå starter tilvalgsprosessen – tilpass leiligheten etter din personlige stil.

TILVALG // 12.02.24

En av fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet er at du selv kan være med å påvirke hvordan din drømmeleilighet skal bli.

Illustrasjon av leilighet A401 - interiørkonsept Grønn HarmoniIllustrasjon av leilighet A401 - interiørkonsept Grønn Harmoni


Er du tidlig ute med kjøp av leilighet på Gressvik Torg, får du mulighet til å sette preg på ditt nye hjem. Det er fullt mulig å gjøre innrednings-, material- og fargevalg utover det som er inkludert i prisen. Kanskje ønsker du for eksempel å integrere en kaffemaskin eller et vinskap på kjøkkenet? Det er også mulig å skifte parkett, farger på veggene, eller fliser på badet.

Nå er tilvalgsprosessen for leilighetene på Gressvik Torg i gang. Vil du gjøre individuelle tilpasninger på din nye leilighet, må du kjøpe før prosessen avsluttes 1. juni 2024.

Ønsker du å høre mer om dine muligheter for tilvalg? Kontakt en av våre meglere!


Velg kostnadsfritt mellom to interiørkonsepter

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne en stil som gir din nye leilighet et personlig og helhetlig uttrykk. Som kjøper kan du derfor kostnadsfritt velge mellom to forskjellige interiørkonsepter; ”Varm tidløs” og ”Grønn harmoni”.

Fargene og produktene som er valgt i de to interiørkonseptene er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk i boligene. Man skal kunne gå fra rom til rom og merke at interiøret har en tydelig rød tråd.

Høy komfort og tidsriktig standard

Vi har lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard i boligene. Det er valgt solide materialer både utvendig og innvendig, og vi har utviklet planløsninger med omtanke slik at leilighetene skal være lette å innrede. Alt for å legge best mulig til rette for å skape et godt og funksjonelt hjem.

Her kan du se planløsninger og interiørbilder til noen av de flotte boligene på Gressvik Torg.

Illustrasjon av leilighet A306 - interiørkonsept Varm TidløsIllustrasjon av leilighet A306 - interiørkonsept Varm Tidløs


Gjennomgående gode kvaliteter

Bokvaliteten er særlig ivaretatt gjennom fokus på gode leilighetsplaner, rause private uteplasser, samt utnyttelsen av tomtens sentrale beliggenhet og gode solforhold. Den ekstra gode takhøyden skaper romfølelse, og med store vindusflater utnyttes de gode lysforholdene.

  • Delikat kjøkken fra Svanekjøkkenet – velg kostnadsfritt mellom 15 ulike malte fronter og 4 ulike eikefronter
  • Integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende leverandør
  • Delvis flislagt bad med regndusj og vegghengt toalett
  • Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon
  • Én-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom
  • Malte innerdører
  • Flate stikkontakter og brytere (sorte i Grønn harmoni og hvite i Varm tidløs)
  • TV-/bredbåndstilkobling og porttelefon med kamera


Se de ulike aktørene som bistår til at leilighetene på Gressvik Torg blir til unike hjem

youtube_video_preview
youtube_video_preview
youtube_video_preview
youtube_video_preview
youtube_video_preview

Innflytting høsten 2025

De første leilighetene er estimert å stå ferdig for innflytting i løpet av høsten 2025. Det er fremdeles flere flotte leiligheter igjen. Ta kontakt med megler, så hjelper vi deg med å finne din neste bolig på Gressvik Torg! Du kan også se hvilke leiligheter som er tilgjengelig i vår boligvelger. Finn din drømmeleilghet